Stor badeplattform 
Bygget for å henge på vannet med den største svømmeplattformen i bransjen. Flat, stabil og komfortabel; den er ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til slepesport. Lag enda mer plass ved å fjerne baksetet.

Begrenset pakke 
Få eksklusive tillegg som vannscooterdeksel, lydsystem med USB-port og oppbevaringsboks. Pluss en dybdefinner, vanntemperaturmåler og mer.

Intelligent støvfritt pumpesystem (iDF)
Komfort på et nytt nivå ved hver tur. Med det geniale iDF-systemet kan førere åpne tette inntak på sekunder uten å forlate setet. Et enkelt trykk på en knapp reverserer pumpestrømmen for å fjerne støv uten problemer.

Stabilt og forutsigbart skrog
Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

Oppbevaringsrom foran med direkte tilgang
Alt utstyret ditt er nå innen en armlengdes rekkevidde. Bransjens første oppbevaringsplass foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styreenheten. Ikke nødvendig å stå. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringsplassen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt er klart for din neste opplevelse.

LinQ bagasjesystem bak
Ekstra oppbevaring bak er nå mulig med det sikre, hurtigfestende LinQ-systemet. Det sørger for enkel festing av en bensinkanne, en bag, en kjøleboks og mer bak på vannscooteren din ved hjelp av to praktiske, integrerte festepunkter.

Touring-egenskaper
Tilbring hele dagen på vannet med disse standardfunksjonene: iDF pumpesystem, tilt-styring, hastighetsregulator-modus og Show-modus og en stige for ombordstigning for ren komfort og glede.

Ren Rotax-kraft
Rotax 1630 ACE-motoren leverer 223 kw (300 hk) og er utstyrt med Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologi for eksepsjonell drivstoffeffektivitet.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern